Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Varukorg

0 kr
Hitta till oss Kontakta oss Kampanjer

Utmärkt snabb leverans utan problem och en bra produkt!
/ Jan-Åke G, Södermalm

Våra Ljudrum

Vi har ljud som passar alla!

Som en del av vår butik på St.Eriksplan i Stockholm så har vi två ljudrum – ett stort en trappa ner från butiksplan, och ett lite mindre som är en del av butiksplanet. Vår ambition är att göra det smidigt och enkelt för dig att hitta rätt ljudanläggning oavsett vad dina behov är. Därför har vi valt att ha två separata ljudrum, baserat på våra kunders olika behov och önskemål.

vi_har_ljud_som_passar_alla!.jpg
lilla_ljudrummet2.jpg

Lilla ljudrummet

Lilla ljudrummet är ett avdelat rum på butiksplanet i vår butik. Här har vi samlat noga utvalda paketlösningar och vårt utbud av mindre högtalare. Vi har även ett stort utbud av hemmabioförstärkare för visning och demo. En populär och smidig lösning för att få hemmabio utan att dra kablar runt hela rummet är idag att välja ett 2.1-system (två högtalare + baslåda) alternativt en så kallad ljudlimpa (en högtalarenhet med inbyggd förstärkare som placeras under Tv:n och som innehåller upp till 50 högtalarelement). Välkommen in för att provlyssna!

Ljudrummen på Nedervåningen

På nedervåningen under butiksplanet har vi 3 olika lyssningsrum. Här visar vi lösningar och system som består av lösa delar. Vi ger dig en möjlighet att sitta ner i lugn och ro och njuta av ljud från bland andra Naim, Yamaha, Audiovector, Anthony Gallo, Sonus Faber och System Audio. Vill du uppleva hur bra hemmabio kan låta så är det också möjligt, detta med hjälp av produkter från bl.a Arcam, Primare, Yamaha och Pioneer. Längst in på nedervåningen har vi även en biograf som är utrustad med det senaste ljudformatet Dolby Atmos. Vi har ett stort utbud av högtalare i många varierande storlekar och utföranden. Ta med din favorit-skiva och kom in för en demonstration!

ljudrummen_pa_nedervaningen_2.jpg
bilder.jpg
bilder_3.jpg
bilder_2.jpg
projektor___riktig_hemmabio!.jpg

Projektor - riktig hemmabio!

För den som vill ha riktig bio hemma så har vi även ett utbud av projektorer och tillbehör. Dessa visar vi i två av rummen på nedervåningen där vi har projektorer och dukar förmonterade för demonstration. Oavsett om du söker en instegsprojektor för att kunna njuta av dina favoritfilmer i 100”, eller om du är ute efter en prisvärd eldriven projektorduk med fjärrkontroll så har vi vad du söker. Kontakta oss för mer information!

Lyssningsrum för hörlurar

Om du är ute efter att köpa nya hörlurar så ska du komma till oss! Vi har ett helt nytt lyssningsrum för hörlurar, där du kan jämföra hörlurar från ledande tillverkare och i olika prisklasser. I vårt lyssningsrum för hörlurar så har vi primärt hörlurar från Sennheiser, Beyer Dynamics och AKG.

Vi väljer att arbeta med hörslurstillverkare som tillverkar hörlurar av hög kvalitet, och som kännetecknas av idérikedom och innovationer. Den kontinuerliga utvecklingen av ny teknik inom akustik och elektronik gör att marknaden för hörlurar hela tiden förändras, och därför ser vi till att hänga med i utvecklingen och välja ut de hörlurar som vi tror passar våra kunder.

lyssningsrum_for_horlurar1.jpg

Vill du ha mer information?

,

Telefon:
E-post:

Låt oss kontakta dig!