Lars Bengtsson Ljud/Video

Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Varukorg

0 kr
Hitta till oss Kontakta oss

Lars Bengtsson Ljud/Video

En riktig butik - som förr i världen. Superbra tycker jag. Snabb leverans!
/ Maria S, Borås

VAD VILL DU KONTROLLERA?

Vad är Control 4?

Control4 är en ledande leverantör av personlig automatisering och kontrollösningar som gör att du kan styra nästan alla enheter i ett hem, eller företag, automatiskt. Control4:s uppdrag är att leverera ett elegant och mer prisvänligt sätt att kontrollera och automatisera belysning, musik, video, säkerhet och energi i ett enda rum eller i hela hemmet.

Tänk att vakna till att lamporna i sovrummet stegvis ökar i ljusstyrka och att din favorit musik börjar spelas i rummet. Samtidigt vaknar resten av hemmet till liv, belysning tänds hela vägen till köket, tv:n startar med rätt nyhetskanal och gör allt klart innan du ens har kommit in i rummet.

vad_ar_control_4.jpg

Projekt

Inget projekt är för stort eller för litet för Control 4, du sätter gränserna.

Från att styra ett rum till ett helt hem med ett enda system, en fjärrkontroll istället för sju st. Använd din surfplatta eller mobil för att starta tv'n, ändra belysningen, starta sprinklerna på gräsmattan som du glömde på morgonen eller släppa in hantverkarna som skulle komma kl 15.00 då du inte kunde vara hemma.

Klimat, ljud, bild, larm och belysning allt i ett enda system.

Vill du ha mer information?

gustav_schlyter.jpg

Gustav Schlyter, Butikssäljare

Gustav har gedigna erfarenheter i hemelektronikbranschen, och utmärker sig ofta som säljaren som verkligen bryr sig om sina kunder. Han ger aldrig upp, och vill verkligen hitta helhetslösningar som passar dig som kund.

Telefon: 08 - 441 56 20
E-post:

Låt oss kontakta dig!