Betalning

Vi använder SVEA Bank AB som betallösning i Sverige och övriga länder. Genom Svea kan du själv välja om du vill betala med kort, faktura, avbetalning eller banköverföring.

Våra betalningsalternativ

På larsbengtsson.se Vi använder SVEA Bank AB som betallösning i Sverige och övriga länder. Genom Svea kan du själv välja om du vill betala med kort, faktura, avbetalning eller banköverföring.

Är du under 18 år? Då kräver vi ett godkännande av målsman för att genomföra köp.

Alla transaktioner på hemsidan hanteras av Svea Chek out. I samband med att avtalet med Svea ingås eller som registreras såsom förberedelse för detta avtal (exempelvis kreditupplysning eller affärsbedömning) samt köpinformation kopplad till kreditköp, databehandlas hos Svea och/eller andra bolag som Svea samarbetar med. Kontohavaren godkänner att Svea använder dennes personnummer som kundnummer i Sveas system. Databehandlingen utförs för att Svea skall kunna administrera avtalet och bevaka att det fullgörs. Databehandlingen omfattar bl. a. uppgifter om kontakter med Svea (t ex noteringar av frågor, synpunkter, överenskommelser, etc.) samt uppgifter om eventuella företrädare och om hur avtalet fullgörs. Personuppgifterna utgör vidare underlag för marknads- och kundanalyser, affärs- och metodutveckling samt för risk-hantering. Med riskhantering avses även behandling av uppgifter om kredittagare och krediter för kvalitetsbedömning av krediter för kapitaltäckningsändamål.