Panasonic

panasonic.jpg

Välkommen till Panasonic hos Lars Bengtsson

Upptäck Panasonic's värld av högkvalitativ elektronik här på Lars Bengtsson. Som en ledande aktör inom teknologi och innovation erbjuder Panasonic ett brett sortiment av produkter som förbättrar din vardag. Från avancerade TV-apparater till pålitliga skäggtrimmers, varje produkt är designad med kunden i fokus.

Panasonic, grundat 1918, har länge varit en symbol för innovation och kvalitet inom elektronikindustrin. Med en historia av att bryta ny mark och skapa banbrytande teknologier, står Panasonic idag som en global ledare inom en mängd olika produktområden, från avancerade TV-apparater och ljudsystem till personlig vård och hushållsapparater.

Panasonic är dedikerat till att skapa "A Better Life, A Better World" genom att kontinuerligt utveckla produkter som berikar våra liv och bidrar till en bättre framtid. Genom att kombinera teknisk expertis med en djup förståelse för kundbehov och miljömässiga ansvar, fortsätter Panasonic att leverera högpresterande och energieffektiva lösningar som förbättrar vår vardag.

Som ett företag som värdesätter hållbarhet och innovation, strävar Panasonic efter att göra positiva bidrag till samhället, samtidigt som de håller sig i framkant av teknologiska framsteg. Med en omfattande produktportfölj och ett engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse, fortsätter Panasonic att vara en pålitlig och respekterad aktör på den globala marknaden.


Panasonic återger drömmen om Hollywood

Vi känner kreatörerna som är inblandade i filmskapandet, från regissörer, till studiopersonal och färgsättare – alla lika engagerade i sitt jobb. De har en bestämd uppfattning om vilka färger och bilder som de vill förmedla. Vårt uppdrag är att förmedla material med samma engagerande och inspirerande filmkvalitet som filmskaparna tänkt sig.

2020 är året då vi tar vårt filmkoncept och utvecklar det till nästa nivå i samarbete med de verkliga proffsen inom underhållningsbranschen.

Vi på Lars Bengtssons har alltid gillat Panasonic, och då särskilt deras TV-apparater och specifikt deras Oled. Panasonics genuina intresse för bildkvalitet resulterar nästan alltid i absoluta topp modeller på marknaden år efter år.

Panasonic har varit närvarande på den nordiska marknaden sedan 1972 och blev tidigt ett välkänt varumärke, mycket tack vare den höga kvaliteten på TV och video. Idag tillhör företaget ett av de ledande företagen i Norden inom ett flertal affärsområden som ljud, bild, data och telekommunikation. Områden som i allt högre grad integreras och blir interaktiva tack vare den digitala tekniken.

Totalt omfattar Panasonic Corporation mer än 300 tillverknings-, försäljnings- och forskningsanläggningar över hela världen. Mer än hälften av de produkter som säljs i Europa är också tillverkade i Europa.


Panasonic TV som överträffar dina förväntningar


Panasonics TV-sortiment är synonymt med överlägsen bildkvalitet och användarvänlig teknologi. Oavsett om du söker en 55-tums OLED-TV för din hemmabio eller en smart TV för att strömma dina favoritserier, har Panasonic något för alla behov. Med en konsekvent utveckling av bildteknologi, som den hyllade OLED-serien, fortsätter Panasonic att ligga i framkant när det gäller visuell upplevelse.


Skäggtrimmers från Panasonic – För den perfekta looken


Panasonic förstår vikten av att se välvårdad ut i vardagen. Med vår samling av högkvalitativa skäggtrimmers, erbjuder vi verktyg som är perfekta för att forma, trimma och underhålla ditt skägg och mustasch. Våra trimmers är utrustade med avancerad teknologi och skarpa blad som garanterar en exakt och jämn trimning varje gång, vilket gör det enklare än någonsin att uppnå din önskade look.

Varje produkt i vårt sortiment är designad för att vara både användarvänlig och effektiv, vilket minimerar hudirritation och ger en behaglig trimningsupplevelse. Oavsett om du föredrar en stubbig look, ett välansat skägg eller en detaljerad styling, har Panasonic den perfekta skäggtrimmern för dina behov.

Utforska vårt utbud av Panasonic skäggtrimmers idag och hitta verktyget som hjälper dig att uttrycka din personliga stil med enkelhet och precision.


Teknik och support i världsklass-Nu med 5 års garanti på alla tv apparater


På Lars Bengtsson är vi stolta över att erbjuda inte bara högkvalitativa Panasonic-produkter, utan även en förstklassig kundservice. Behöver du hjälp eller har frågor om din Panasonic-produkt? Vårt kunniga team är här för att assistera dig. 


Varför välja Panasonic hos Lars Bengtsson?

  • Brett sortiment av Panasonic-produkter
  • Expertkunskap och personlig service
  • Konkurrenskraftiga priser och erbjudanden
  • Enkel och säker onlineköpupplevelse
  • Snabba leveranser


Upptäck våra aktuella erbjudanden på Panasonic-produkter och gör ditt nästa Panasonic-köp hos Lars Bengtsson.

    Visa alla Panasonics produkter