Köpvillkor

Det är lika enkelt att via vår hemsida handla som att komma in i butiken. De priser som finns angivna på hemsidan är samma som i butiken.

Hur beställer man?
Det är enkelt att handla hos Lars Bengtsson Ljud/Video. du klickar på Köp som finns vid varje produkt och följer vidare instruktionerna.

Priser
Priserna som visas vid respektive produkt är priset inklusive svensk moms. Fraktkostnad tillkommer. Paketpris och mängdrabatt offereras på begäran. Vi reserverar oss för skriv och feltryck.

Köp
När du köper hos oss via Internet träffas avtal om köp när Lars Bengtsson Ljud/Video via e-post har bekräftat beställningen. Din bekräftelse får du senast 24 timmar efter det att beställningen mottagits. Beställning under fredagar, helgdagsaftnar och helgdag bekräftas senast kl. 18.00 första följande vardag.

Leveranstid
Varor skickas normalt från oss samma dag eller dagen efter. Normal leveranstid är 2-3 dagar. Om någon produkt mot förmodan inte skulle finnas på lager meddelas detta och beräknad leveranstid på orderbekräftelsen. Om så är fallet har du givetvis rätt att annullera ditt köp eller ändra din beställning.

Leveranssätt
Paket levereras genom DHL till Ditt närmaste utlämningsställe, eller så kan du välja att hämta din order i vår butik på St.Eriksplan helt utan extra kostnad. Vi levererar även på annat sätt enligt överenskommelse. Kostnader för frakt tillkommer.

Betalning

Vi använder SVEA Bank AB som betallösning i Sverige och övriga länder. Genom Svea kan du själv välja om du vill betala med kort, faktura, avbetalning eller banköverföring.

Är du under 18 år? Då kräver vi ett godkännande av målsman för att genomföra köp.


Garantier
Om inget annat anges så har du 2 års garanti på produkter som du köper hos oss. På Panasonic har vi alltid 3 års Garanti. Om produkten går sönder under garantitiden skall du ta kontakt med närmaste Elon Ljud & Bild-butik eller närmaste auktoriserade verkstad för märket. Om du lämnar en produkt för reparation i annan Elon Ljud & Bild-butik än vår egen kommer den handlaren att kontakta oss innan reparation sker. Glöm inte att ta med garantikvittot till butiken/verkstaden.


Reklamationer
Om varan eller emballaget är skadat när du får varan, skall detta reklameras direkt till postkassör eller chaufför. Om fel upptäcks efter det att försändelsen öppnats skall detta anmälas till Lars Bengtsson Ljud/Video inom 3 dagar. Denna anmälan gör du till oss på dagtid under vardagar mellan 10.00 - 18.00 på telefon 08-441 56 25. Naturligtvis så åtgärdar vi eventuella fel helt kostnadsfritt.

Returer
Om du av någon anledning skulle ångra Ditt köp av en eller annan anledning, så har du en ångertid på 2 veckor från leverans räknat(gäller endast webb köp). Observera att en retur ska ske i originalförpackning och produkten ska vara utan defekter. Samtliga tillbehör och bruksanvisningar skall bipackas. du skickar tillbaka produkten med samma fraktare som levererade paketet tillsammans med originalkvittot på köpet så återbetalas köpet på samma sätt du genomförde köpet. du får dock själv stå för kostnaden för returfrakt. Ej öppet köp på beställningsvaror.

Obs-öppet köp gäller ej på inear hörlurar då dom räknas som hygienprodukter. Är dom oöppnade är det inga problem att återlämna. Ej öppetköp på företags leasing-kontakta oss så kan vi se om bytesrätt