DLS

flatbox_large_i_hemmilj__.jpg

Om du låter dina öron bestämma är valet enkelt!

Svenska DLS högtalare är konstruerade för musikälskare som vill kunna lyssna i timmar utan att öronen tröttnar. Att kunna lyssna länge utan att tröttna har alltid varit huvudmålet med DLS högtalarteknologi.

Dina öron kommer att älska dessa högtalare! DLS är kopplingen mellan dig och en ljudupplevelse, långt utöver det vanliga. Kvaliteten på ljudet spelar en betydelsefull roll i ljudupplevelsen oavsett om du lyssnar på radio, ser på en film, eller lyssnar på senaste albumet från din favoritartist. För DLS kommer alltid ljudet främst – och med designen på andra plats. När du då ser hur väldesignade dessa högtalare är, så kan du lätt föreställa dig hur bra dem låter! Välj högtalare med största omsorg, titta och lyssna, efter det så är det OK att låta ditt hjärta påverka det slutliga valet. Lyssna till ditt hjärta men låt dina öron bestämma!

Om du bygger nytt, bygger om eller bygger till ditt hus så är DLS tak eller vägghögtalare ett utmärkt val om du planerar att bygga in ditt ljudsystem. DLS IN-wall och In-ceiling högtalare är konstuerade med enbart högklassiga komponenter som ger ett förstklassigt ljud och som tål tuffa tag. De är enkla att installera och ger ett excellent ljud oavsett placering. Installera på var sida om din vägg-TV eller som bakre satelliter i taket. De passar utmärkt som högtalare i kök- och badrum eller för publika miljöer som i butiker, cafeér m.m. Standardfärgen är vit men det är fullt möjligt att spraylacka högtalarna i valfri färgnyans för att passa in i varje miljö.

Högtalarna är tillverkade av enbart högklassiga komponenter vilket gör att de passar i de flesta miljöer. Använd högtalarna som extra högtalare i kök eller badrum, eller som surroundhögtalare till din hemmabioanläggning.

DLS Flatbox innebär ett nytänkande när det gäller högtalare. Dessa tunna högtalare finns i flera storlekar och alla levereras med både vita och svarta gallerfronter som används för att smälta in i omgivningen, eller bryta av mot omgivande väggar. De kan placeras var som helst så länge de hänger på en vägg och utgör ett modernt designelement i hemmet, cafeét eller kontoret. Trots det lilla formatet ger dessa högtalare ett fullvuxet och rikt ljud som du inte trodde var möjligt från så "små" högtalare. Går även att köpa styckvis för användning som centerhögtalare i surroundsystem.

Visa DLS-produkter