Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Varukorg

0 kr

Bra enkelt internetköp, enkelt att handla och snabb leverans!
/ Jerry S, Västerås

Personal

Lång tradition och bra utbud, god produktkännedom och hög kvalitet!

Vår kompetenta och engagerade personal finns till för dig. Hög servicegrad och omfattande produktkännedom är några av våra motton, och vi ger oss inte förrän vi har hittat en lösning tillsammans med dig som kan förverkliga dina drömmar inom ljud och bild.

lars_b_butik4219.jpg

Lars Bengtsson, Ägare & VD

Lars Bengtsson är mannen bakom Lars Bengtsson Ljud/Video. Han startade företaget 1981, och hans och företagets policy under alla år har varit hög servicenivå god produktkännedom samt ett sortiment med både kvalitet och bredd.

Telefon: 08 - 441 56 20
E-mail:

lars_b_butik4146.jpg

Charlie Andrén, Butikssäljare

Charlie är butikssäljare hos Lars Bengtsson Ljud/Video. Han har en bred kunskap allt från tung HiFi till att hitta den perfekta TVn.

Telefon: 08 - 441 56 20
E-mail:

lars_b_butik4116__b.jpg

Arne Lundborg, Butikssäljare

Arne har ett stort intresse av datorer och kringutrustning. Han kan ge dig svar på de flesta frågor du kan tänkas ha inom detta område. Förutom detta så har han även stora kunskaper inom kameror/fotoutrustning, samt lång erfarenhet av traditionell hemelektronik.

Telefon: 08 - 441 56 20
E-mail:

lars_b_butik4197.jpg

Ann-Cristin Berggren, Kontor

Annki arbetar på kontoret och är den som hanterar din order efter att du har köpt produkter via vår hemsida. Hon hjälper dig även med att spåra försändelser och andra liknande ärenden.

Telefon: 08 - 441 56 20
E-mail:

lars_b_butik4138.jpg

Christer Hjort, Service

Christer Hjorth har över 30års erfarenhet av service i branschen och är den som hanterar dina service och garantiärenden. Christers fokus ligger alltid på att du som kund ska få en så snabb och smidig lösning på ditt problem som möjligt.

Telefon: 08 - 441 56 25
E-mail: