Lars Bengtsson Ljud/Video

Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Varukorg

0 kr
Hitta till oss Kontakta oss

Lars Bengtsson Ljud/Video

Köpte ett 5.1 system till ett riktigt bra pris och fick fri leverans!
/ Chris, Luleå

Personal

Lång tradition och bra utbud, god produktkännedom och hög kvalitet!

Vår kompetenta och engagerade personal finns till för dig. Hög servicegrad och omfattande produktkännedom är några av våra motton, och vi ger oss inte förrän vi har hittat en lösning tillsammans med dig som kan förverkliga dina drömmar inom ljud och bild.

lars_b_butik4219.jpg

Lars Bengtsson, Ägare & VD

Lars Bengtsson är mannen bakom Lars Bengtsson Ljud/Video. Han startade företaget 1981, och hans och företagets policy under alla år har varit hög servicenivå god produktkännedom samt ett sortiment med både kvalitet och bredd.

Telefon: 08 - 441 56 20
E-mail:

lars_b_butik4183.jpg

Björn Kardell, Butikssäljare & Butikschef

Björn har breda kunskaper inom ljud och bild, och han hjälper dig gärna med frågor och problem inom hemelektronik. Han har ett genuint intresse av branschen och tvekar inte inför nya utmaningar.

Telefon: 08 - 441 56 20
E-mail:

lars_b_butik4146.jpg

Charlie Andrén, Butikssäljare

Charlie är det senaste tillskottet av butikssäljare hos Lars Bengtsson Ljud/Video. Han hjälper dig med allt ifrån kameror och laptops, till att hitta den perfekta TVn.

Telefon: 08 - 441 56 20
E-mail:

gustav_schlyter.jpg

Gustav Schlyter, Butikssäljare

Gustav har gedigna erfarenheter i hemelektronikbranschen, och utmärker sig ofta som säljaren som verkligen bryr sig om sina kunder. Han ger aldrig upp, och vill verkligen hitta helhetslösningar som passar dig som kund.

Telefon: 08 - 441 56 20
E-mail:

lars_b_butik4116__b.jpg

Arne Lundborg, Butikssäljare

Arne har ett stort intresse av datorer och kringutrustning. Han kan ge dig svar på de flesta frågor du kan tänkas ha inom detta område. Förutom detta så har han även stora kunskaper inom kameror/fotoutrustning, samt lång erfarenhet av traditionell hemelektronik.

Telefon: 08 - 441 56 20
E-mail:

bengan.jpg

Bengt-Åke Nyström, HiFi Ansvarig

Bengan har under sina många år på Lars Bengtsson Ljud/Video byggt upp ett svårslaget kompetensspektrum inom bild, ljud och Hifi. Han hjälper dig gärna hitta just din anläggning.

Telefon: 08 - 441 56 25
E-mail:

lars_b_butik4197.jpg

Ann-Cristin Berggren, Kontor

Annki arbetar på kontoret och är den som hanterar din order efter att du har köpt produkter via vår hemsida. Hon hjälper dig även med att spåra försändelser och andra liknande ärenden.

Telefon: 08 - 441 56 20
E-mail:

lars_b_butik4138.jpg

Christer Hjort, Service

Christer Hjorth har nästan 30års erfarenhet av service i branschen och är den som hanterar dina service och garantiärenden. Christers fokus ligger alltid på att du som kund ska få en så snabb och smidig lösning på ditt problem som möjligt.

Telefon: 08 - 441 56 25
E-mail: