Roberts Radio

Radio med retro design

Sedan 1932 har Roberts bestämt sig för att göra ljudprodukter som ger dig mer än bara en lyssningsupplevelse. Vi vet att när en produkt ser ut, känns och låter sensationell, kan vardagslyssnandet förändra din dag, sätta stämningen och styla ditt hem.

Ljud du kan se

Varje Roberts produkt är designad för att synas, röras och höras. Från den ikoniska retroserien Revival i femtiotalsstil till avancerade trådlösa högtalare – vi fortsätter att pressa våra produkter för att se lika bra ut som de låter.

Vårt ansvar

En Roberts är designad för att hålla. Det är ett koncept som leder till medvetna val om hur vi skapar våra produkter – från högkvalitativa material och ett ständigt fokus på sätt att minska vår miljöpåverkan. Planet Mark-certifieringen, som visar våra strävanden att minska koldioxidutsläppen, är ett steg i rätt riktning på vad som är en engagerad och längre resa.

Vi bär med stolthet våra kungliga teckningsoptioner

Erkända för excellens, kvalitet, service och innovation – vi är mycket stolta över att ha beviljats två kungliga garantier som tillverkare och leverantörer av radiomottagare till Hennes Majestät Drottningen och HKH Prinsen av Wales, sedan 1955 respektive 1985. Så från din plats, till palatset, har Roberts stolt sin plats i brittiska hem.

Design möter kvalité

Design möter kvalité