Lars Bengtsson Ljud/Video

Inga produkter tillagda!

Köp en produkt så ser det lite roligare ut här ;)

Varukorg

0 kr
Hitta till oss Kontakta oss

Lars Bengtsson Ljud/Video

Hjälpsam, kunnig, trevlig personal och snabb leverans. Jag är jättenöjd!
/ Renee H, Solna

Harman Kardon

bdsx70_visual_se.jpg

Bra ljud går aldrig ur tiden!

Årtionden går, men Harman Kardons önskan om bra ljud aldrig går aldrig ur tiden. Harman Kardon-tekniker har arbetat med detta faktum att tillfredställa ljudentusiaster runt om i världen i nästan 60 år.

Från prisbelönt ljudkvalitet till nyskapande design. Harman Kardons ljudtekniker har konsekvent tagit pulsen på vad du vill ha. Vi är stolta över att kunna säga att Harman Kardon´s produktlinje inte är något undantag.

Från kompletta hemmabiosystem till högkvalitativa musiksystem. Harman Kardons produkter är en värld av snygga och bra lösningar för ditt hem. När allt kommer omkring så spenderar du ungefär 70 procent av ditt liv i ditt hem. Så varför inte spendera varje sekund av varje dag med ljudkvalitet som är oöverträffad.

I hemmabiotidningarnas tester ligger ofta Harman Kardons förstärkare i topp ljudmässigt – och man förstår varför när man provlyssnar dem. Till det kan man sedan lägga till att Harman Kardons TS-serie för hemmabio-högtalare har varit ett av våra mest sålda högtalarpaket för hemmabio någonsin så börjar man att förstå Harman Kardons popularitet och förträfflighet. Bra ljud, snygga produkter och smidiga lösningar – Harman Kardon hos Lars Bengtsson Ljud/Video.

Välkommen till en ny värld.

Visa alla Harman Kardon-produkter

Harman Kardon
Soho Wireless

Ta med dig ett raffinerat ljud med dig. Lämna kablarna hemma

2 490 kr
Harman Kardon Soho Wireless

Harman Kardon Soho Wireless

Ta med dig ett raffinerat ljud med dig. Lämna kablarna hemma

2 490 kr
harman_kardon_visual_1_1.jpg