Tivoli Audio

tivoli_audio.jpg

Vill du ha en riktig bra radio?

Tivoli Audio startades år 2000 av Tom De Vesto och Henry Kloss. De inledde samarbetet med att presentera Model One. Med sensationellt tydlig mottagning, ovanligt varmt, rent ljud och tidlös charm blev radion snabbt uppskattad och snart älskad. Vi på Lars Bengtssons har nu sålt Tivoli Audio i många år, och är en av de ledande återförsäljarna i hela Sverige, vilket också gör att vi kan hålla bra priser på Tivoli Audio.

Model One är redan en klassiker, i sällskap av fler modeller. De senaste åren har iPods framångar lett till utvecklingen av iPAL, iSongBook, och iYiYi, stationära och bärbara kompanjoner till iPod och MP3.

Från Model One via SongBook till Music System – Tivoli Audio har en apparat för alla smaker. Och personligheter. Tivoli Audio förenar kärlek till välljud och musik med strävan efter god, enkel formgivning. Från de klassiska apparaterna i trä till de senaste iPod-produkterna – vi sprider välljud i vardagen.

Tivoli Audio kommer ofta med säsongsprodukter/tillfälliga färger, och på Lars Bengtssons ser vi alltid till att ha det senaste i lager. Vilken har varit din favori-Tivoli genom åren? Tivoli Pal i orange ”flytväst”-färg? Eller varför inte den elefantrosa Pink-Pal som såldes för ett par år sedan?

Alla modeller är personliga och lättplacerade, snabba att förstå, enkla att koppla in. Ljudet är klangfullt och varmt med distinkt bas. Helt befriat från vassa s-ljud och brus. Så bra och så nära att man lätt förälskar sig en smula. Luta dig tillbaka, släpp taget och lyssna. Varje dag. Våra apparater byggs med kvalitet, ner i minsta detalj. De har en lång livslängd och ett varaktigt kvalitets ljud – vi använder bästa tänkbara material, i reglage, högtalarkomponenter och isolering.

Många älskar apparaterna för att de är så vackra att se på. En del för att de är så enkla att använda. Men alla förälskar sig i det varma, fylliga ljudet och den tydliga mottagningen. En apparat från oss blir ett älskat föremål, en partner man gärna delar vardagen med.

Från plast till trä, från liten och bärbar till kraftfull och stationär. Här finns alla Tivoli-apparater. Letar du efter en klassisk köksradio, en strandkompis eller en fullfjädrad underhållare? Här hittar du dem, och resten av Tivoli Audios familj. Alla älskvärda partners att dela vardag, fest och nyheter med. Alla med stort, varmt ljud, kristallklar mottagning och ren form.

Rejäla reglage. Med stadigt grepp och lagom motstånd blir inställningarna enklare och snabbare. Skalorna är tydliga, reglagen vackra och lätta att greppa. Det som också gör Tivoli Audio så bra är en högkvalitativ säker mottagare med GaAs MESFET- mixer, ursprungligen utvecklad för mobiltelefoni. Tivoli Audio var först att använda den i radioapparater.

Visa alla Tivoli Audios produkter